תשובות לשאלות נפוצות

יש לכם שאלה על המוצרים שלנו? כאן תוכלו למצוא תשובות לשאלות נפוצות שמגיעות לשירות הצרכנים שלנו. אם אתם לא מוצאים תשובה לשאלה שלכם, צרו איתנו קשר ונשמח לעזור.

ציבור הרגישים לגלוטן יקר לנו ואנו בכל שנה משפרים את היכולות שלנו ומגדילים את סל המוצרים המותאמים לציבור הרגישים לגלוטן.

המוצרים הבאים מסומנים כמכילים פחות מ 20 ppm גלוטן ולכן מתאימים לחולי הצליאק:

כל סוגי חטיפי מקופלת, שוקולד פרה חלב ומריר מגדים (עם סימון הפרח), כל סוגי התפוצ'יפס החל מ-2.13 (פרט לתפוצ'יפס קידס), כל מגוון סלטי אחלה (ללא המטבלים) אבקה להכנת שוקולית, קפה נמס בטעם מקופלת, שקולית בטעם שוקו בננה,  אבקת קקאו, אבקת צ'יקו.

** לפני צריכת המוצר חשוב לקרוא את הכתוב על גבי האריזה כדי לוודא שהכיתוב קיים

לשטראוס מגוון רחב של מוצרים המתאימים לשילוב בתפריט לאורח חיים בריא בכלל, ולמקפידים על סך הפחמימות והשומנים בתפריט בפרט.

בקטגוריית מוצרי החלב ניתן למצוא מגוון מוצרים: יוגורטים טבעיים ויוגורטים בשילוב פירות המכילים 0% שומן עד 3% שומן ומכילים פחמימות במגוון רמות. על חלק מהיוגורטים (0% שומן) ניתן לראות את סימון תו איל. מעדני חלב ללא תוספת סוכר כמו תענוג. משקאות חלב כגון קפה לאטה זירו, שוקו 250 מיל' 0%.

בקטגוריית הסלטים המוכנים ניתן למצוא מגוון רחב של סלטי חומוס וסלטי ירקות בשילוב שמן קנולה, מופחתי שומן בצורה משמעותית ביחס למוצרים אחרים בשוק.

בקטגוריית הממתקים ניתן למצוא מגוון רחב של חטיפי שוקולד וטבלאות שוקולד במגוון גדלים כגון אצבעות או חטיף שוקולד 92 שתכולת הפחמימות בהם למנת צריכה נמוכה יותר ביחס למוצרים אחרים.

למקפידים על סך הפחמימות והשומנים, אנו ממליצים לפני הצריכה, לבדוק את הערכים התזונתיים ואף להיוועץ בגורם המטפל כדי להתאים באופן אישי את המוצרים לתפריט היומי.

ספיגת הסידן טובה גם ב- 0% שומן, שומן החלב לא משפיע על ספיגת הסידן, כך שהוא נספג גם ממוצרי חלב עתירי שומן וגם ממוצרי חלב דלי שומן.

סידן נספג גם ללא ויטמין D, בספיגה פסיבית, וכאשר קיים מחסור בוויטמין D גדלה השפעתו של הלקטוז (סוכר החלב) במוצרי החלב על ספיגת הסידן. קיימות הוכחות ממחקרים קליניים, שלצריכת מוצרי חלב דלי שומן יש השפעה חיובית על העצם.

צריך לבדוק אם מופיעה אבקת חלב, לקטוז, או מי גבינה.

לא ניתן להשתמש בקופסא לחימום במיקרוגל, האריזה הזו לא מיועדת לשימוש במיקרוגל!

משקאות הבוקר, כמו גם מוצרי אקטימל, הינם מוצרים בקירור. כלומר, הטמפרטורה האידיאלית בשבילם היא טמפרטורת המקרר. ברגע שהמוצרים מוקפאים, אנחנו לא יכולים להתחייב על האפקטיביות שלהם: של חיידקי ה- L-casai`  באקטימל ושל הוויטמינים במשקאות הבוקר.

מקור הפחמימות במוצרי החלב (שאינם ממותקים בסוכר ו/או בפרי)הוא סוכר החלב או הלקטוז.

תהליך ייצור הקוטג מביא לכך שיש בגבינה פחות לקטוז ולכן פחות פחמימות.

בגבינות צהובות יש עוד פחות לקטוז ופחות פחמימות.

אקטיביה של דנונה הינו יוגורט פרוביוטי שפותח במיוחד כדי לסייע לפעילות העיכול האיטית, בתהליך הפיתוח של אקטיביה הוסיפו חיידקי BIFIDUS ACTIREGULARIS, בנוסף לחיידקי הביו הרגילים.

חיידקי ה BIFIDUS ACTIREGULARIS,עמידים יותר ושורדים את מערכת העיכול והופכים את אקטיביה לשונה מיוגורט רגיל, שילוב ייחודי זה הוכח במחקרים קליניים כמסייע לקיצור זמן מעבר איטי במעי ולפעילות העיכול האיטית.

מוצרי דנונה ואקטיביה בטעם טבעי וכן יוגורט יווני של דנונה אינם מכילים תוספת סוכר או תוספת ממתיקים. אנו מקפידים לרשום על גבי האריזה את רכיבי המוצר, וכמובן ממליצים לך לבדוק את הכיתוב לפני הצריכה. יחד עם זאת  חשוב לדעת  שבחלב יש פחמימות כמו לקטוז שנמצא בו באופן טבעי.

היתרון במוצר תעשייתי הוא היכולת לשמור על ניקיון מלא של המוצר. כך מייצרים מוצרי חלב בכל העולם. החלב (ושאר חומרי הגלם) עוברים פסטור (חימום לטמפרטורה גבוהה) , שמבטיחים ניקיון מיקרוביאלי של המוצר.

מרגע שהמוצר מפוסטר הוא לא חשוף יותר לאוויר חיצוני, ולכן הוא נארז כשהוא נקי לחלוטין וכך הוא נשמר עד הפתיחה של המוצר.

אבקת מי גבינה שנמצאת בשוקולד חלב בעלת טעם חלבי הינה תוצר של תעשיית החלב מורכבת בעיקר מלקטוז, סוכר החלב ומעט מאוד חלבונים ומינרלים. מי הגבינה  מעדנים את שוקולד החלב ואת המתיקות שלו.

ישנן 3 סיבות עיקריות לכך שנראה שהשקית לא מלאה:

כמות היחידות נקבעת לפי ריכוז המוצקים בתפוח אדמה, מה שמשפיע על כך: חלקת האדמה בה גדל התפוח אדמה, זן התפוח, תהליך גידולו ומזג האוויר.

כאשר צפיפות תפוח האדמה נמוך, יש יותר פרוסות כאשר כל אחת שוקלת פחות, כאשר הצפיפות גבוה, יש פחות פרוסות ומשקל כל פרוסה גבוה יותר. ולכן לא כמות היחידות קבועת אלא משקל האריזה.

בנוסף, כיוון שמדובר במוצר טבעי בגידול חקלאי שמשתנה מעונה לעונה, גם גודל תפוח האדמה משפיע – אם תפוח האדמה קטן יחסית, הפרוסות יהיו קטנות יותר והן תרדנה למטה, מה שנותן תחושה שהשקית "ריקה" – לעומת זאת אם תפוח האדמה גדול, הפרוסות יהיו גדולות ולכן התחושה תהיה שהשקית מלאה.

בנוסף, האוויר שמוכנס לתוך האריזה נועד לשמור על מוצר מפניי פגיעה בשינוע שלו (משאיות, הדבקת מחיר, העברה למדף, עגלת הסופר וכיו"ב).

ללא הכנסת אויר החטיפים עלולים להיפגע ואתה עלול לפתוח שקית ולגלות כמות גדולה מידי של חטיפים שבורים.

המפעל מנוקה, מקורצף ומוכשר כדין לפסח על ידי צוות הכשרות. בכל התקופה שמייצרים את המוצרים הכשרים לפסח אין שום ייצור של מוצר המכיל גלוטן. לפיכך המוצרים כשרים לפסח.

אם זאת, כיוון שבימות השנה הרגילים, ייצרו בקו או בסביבת היצור מוצר המכיל גלוטן, מחובתנו להודיע זאת לאוכלוסיה הרגישה לגלוטן. האזהרה באה מהמקום האלרגני ולא מהמקום הכשרותי.

הסיבה שמוצר שרכיביו פרווה וכשרותו היא חלבית היא שהמוצר יוצר על קו חלבי ללא הכשרה לפרווה ולעיתים זה גם משפיע על אזהרת אלרגנים של חלב.

חברת שטראוס  מקפידה על סימון ברור ועמידה בכל תקני סימון האריזות.

המכונה שאורזת את מארז המיני סוגרת את המארז על פי משקל כלל המארז, ולכן ניתן למצוא כמות משתנה של חטיפים בכל מארז. אנו מתחייבים על משקל כלל חטיפים במארז ועל המינימום הרשום על גבי השקית

בסוכריות הקופצות מכניסים CO2- דו תחמוצת הפחמן (חומר שנמצא במי סודה) כאשר הוא בא במגע עם נוזלים (הרוק בפה), ה- CO2 משתחרר "ודוקר" ונותן תחושת קפיצה בחלל הפה.

הסוכריות הקופצות אינן עמידות לא בחום ולא בלחות, ולכן הן לא תשרודנה באפייה. עדיף ליהנות מהשוקולד כפי שהוא.

מוצרי הקפה המיובשים בהקפאה עוברים בישול כמו קפה נמס רגיל, ורק לאחר מכן נעשה תהליך הייבוש בהקפאה.

כל סוג קפה נמס ניתן לשימוש בשבת אך ישנן 2 סוגיות של רבנים בנושא כיצד לצרוך את המוצר:

או ליצוק על הקפה מים חמים, או לשים קפה בכלי שלישי.

כדי לשמור על טריות הקפה אנו אורזים אותו ללא חמצן ומחליפים את החמצן בחנקן שקיים באוויר באופן טבעי. במידה ונכנס עודף חנקן, הלחץ באריזה גבוה, דבר העשוי לגרום להתנפחות האריזה כאשר ברגע פתיחת האריזה, הלחץ משתחרר. הדבר מעיד על קפה טרי, לא פוגע בבריאות ולא בטעם.

אנו לא מוסיפים קפאין לשוקולד, קקאו הוא מוצר טבעי ואין אנו מוסיפים או גורעים ממנו כלום.

מנתונים בספרות מקצועית, ב- 100 גרם שוקולד חלב יש כ- 20 מיליגרם קפאין, ובשוקולד מריר כ- 70 מיליגרם.

לשם השוואה, בכוס קפה יש בין 70 ל- 100 מיליגרם קפאין. כלומר: צריך לאכול 350 גרם (!) שוקולד חלב כדי להגיע לרמת קפאין של כוס אחת של קפה!

קפה מגורען הוא קפה שלאחר תהליך ייבושו מוסיפים לו אבקה ומזרימים לחץ קיטור שגורם

להתגבשות הגרגרים.  קפה נמס מיובש בהקפאה - טכנולוגיה חדשנית לייבוש הקפה. מקפיאים את הנוזל הסמיך והמרוכז של הקפה בטמפרטורות נמוכות מאוד,  בתהליך מבוקר מוציאים את המים ומקבלים גבישי קפה יבשים גדולים וזהובים.

רובוסטה הוא צמח קפה עמיד וחזק זהו הזן השני בשכיחותו בעולם. כ- 25 אחוז מן הקפה הנמכר בעולם הוא מן הזן הזה. מקורו של הרובוסטה היה במערב אפריקה, וכיום מגדלים אותו גם בברזיל, הודו, אינדונזיה, וייטנאם ודרום מזרח אסיה.

צורת הפולים היא קמורה ועגולה, וצבעם ירוק בהיר. הרובוסטה ניחן במרירות, כמות קפאין גבוהה (בין 2 ל-4.5 אחוזים), קרמה עבה. הרובוסטה נחשב לזן הנחות יותר מאשר הזן של קפה ערביקה.

מוצאו מאתיופיה ותימן, הזן הנפוץ בעולם, כ-75 אחוז מהקפה הנמכר בעולם הוא מן הזן הזה.

טעמם וניחוחם של הפולים עשירים יותר. ערביקה נחשב לקפה המוביל מבחינת הטיב והטעם.

קפה ערביקה (בניגוד לרובוסטה) מכיל פחות קפאין, מתאפיין בטעמים מתוקים יותר, קרמה יחסית נמוכה, מרירות עדינה.

לפי מכון התקנים הישראלי ישנו תקן מוגדר לקפה נטול קפאין. קפה נטול קפאין הינו קפה שיש בו עד 0.3% קפאין.

המים הם מי מקורות. מקורם משפכי גוש דן.

המים מטוהרים ברמה גבוהה ביותר ומנוטרים על ידי חברת מקורות. השימוש במים מתבצע באישור משרד הבריאות.

כן. את המוצר ניתן להקפיא עד חודשיים ממועד התוקף המצוין ע"ג האריזה. עדיף להקפיא מיד עם הקנייה ולא כאשר פג תוקף המוצר. ניתן להפשיר במקרר, או לבשל ישירות במים רותחים.

אנו מקפידים לשמור את הסלטים שלנו בטמפרטורה של מקרר ולא מקפיא כיוון שסלט שעבר הקפאה מאבד ממרקמו.

אצבעות הגזר מיוצרים מזן "רגיל" של גזר,  אצבעות גזר" עושים שימוש בזן בשם נאנטי (הזן היותר נפוץ בארץ). הבייבי גזר מיוצר מזו ייחודי שאנחנו מגדלים במיוחד עבור נשנושי הגזר, שמם הזן אמפרטור (אנחנו היחידים שמגדלים את הזן הזה בארץ והוא מיוחד עבור נשנושי הגזר שלנו).

שני הזנים של הגזר נזרעים, מגודלים, נשטפים ומקולפים בקיבוץ שלוחות שבעמק המעיינות, השותפים שלנו בשטראוס במותג נשנושי הגזר.

את ה"בייבי גזר" אנחנו משייפים לצורה מיוחדת של גזר "גמדי" . רכשנו מכונה מיוחדת מאירופה אשר יכולה לשייף את הגזר בכל מיני צורות מיוחדות ומעניינות.

בתהליך הרדייה אין חימום. החותם של הדונג מוסר מחלת הדבש וע"י תהליך צנטריפוגלי מוסר הדבש מחלות הדבש.

דבש מיוצר ע"י דבורת הדבש לאחר איסוף צוף הפרחים, ומורכב מסוכרים טבעיים, בעיקר פרוקטוז וגלוקוז. קיימת שונות גדולה מאד בין סוגי דבש שונים, כתלות בסוג הפרחים מהם נאסף הצוף, האזור בארץ, העונה בשנה, כמות הגשמים ועוד.

דבשים ממקורות שונים יהיו נבדלים מאוד בנטייתם להתגבש: ישנם סוגי דבש שיתגבשו תוך מספר שבועות לאחר הרדייה, וישנם כאלה שיתגבשו לאחר חודשים או שנים.

בכל מקרה, מדובר בתופעה טבעית לגמרי, ועל מנת להחזיר את הדבש למרקם נוזלי ניתן להכניס את הצנצנת לכלי עם מים חמים בטמפרטורה של 50 מעלות או למקום חמים.

מבוגרים כפית עד שתיים, פעמיים ביום, ילדים מעל גיל שנה כפית אחת פעמיים ביום.

מזון מלכות מכיל חלבונים שמתפרקים במים חמים.

 כדי לשמור על התכונות הייחודיות של המוצר מומלץ לצרוך בכפית או ביוגורט/סלט פירות וכו' .

הדבש שלנו מופק על ידי דבורים שאוספות צוף טבעי מזנים שונים של פרחים.

ניתן לטבול את הצנצנת במים חמים (לא רותחים)

ייתכנו מצבים שבהם הנחת שמן זית בקירור תגרום להתגבשותו. התגבשות זו אינה תנאי או אינדיקציה לאיכות שמן הזית. הסיבה להבדלים בנטייה להתגבשות בין זנים שונים היא סדר ומיקום חומצות השומן בטריגליצריד, ובנוסף הסימטריה של המבנה.

בדיקות לטוהר השמן מבוצעות במעבדות מוסמכות. יד מרדכי מבצעת את כל הבדיקות המחמירות ביותר ועומדת בכל סעיפי התקן הבינלאומי.

סדרת שמנים משמן כתית מעולה עם עוצמות טעם שונות. שמני הזית יד מרדכי הינם שמני זית מסוג כתית מעולה אשר הופקו בתהליך של כבישה קרה ראשונה.

שמן זית כתית מעולה 1

שמן זית כתית מעולה לאוהבי תיבול מעודן הינו שמן זית בעל ארומה וטעם עדינים במיוחד ולא משתלטים. שילוב הזנים הייחודי יוצר טעם עדין  ומאופיין בנגיעה פירותית. שמן זית זה מתאים לכל מטרה  ובעיקר  לטיגון, אפייה ותיבול עדין של מאכלים ומאפשר   ליהנות משמ ן זית בריא וטעים שאינו משתלט בטעמו על האוכל.

שמן זית כתית מעולה 2

שמן זית כתית מעולה לאוהבי שמן זית קלאסי הינו שמן זית  רענן, עשבוני, פירותי ומאוזן בטעמו.  שילוב הזנים הייחודי יוצר חריפות מתונה וטעם וארומה פירותיים ומעודנים ומומלץ לתיבול של סלטים ומנות קרות וכן בישול, אפייה וטיגון.

שמן זית כתית מעולה 3

שמן זית כתית מעולה לאוהבי תיבול חזק ומודגש הינו שמן זית בעל ארומה חריפה וטעם עשיר.

שילוב הזנים הייחודי יוצר טעם וארומה דומיננטיים בעלי חריפות ומרירות גבוהה ומומלץ להעשרת כל רוטב ותבשיל ותיבול גבינות, ממרחים וירקות .

מעדני הפרי של יד מרדכי מכילים רכיבי פרי בלבד.

עם זאת, המוצר מכיל אחוז גבוה יחסית של סוכרים מהפרי (כ 55%) ולכן אינו מתאים בדרך כלל לחולי סכרת.

קונפיטורה היא מעדן שעשוי מלפחות45% פרי ומבושל בסוכר.

עם הבישול, מתעבה התערובת עד שהסוכר נקרש. הקונפיטורה היא בעלת מרקם עשיר, עשויה מפירות שלמים או חתוכים גס השומרים על צורתם המקורית גם לאחר הבישול.

זאת לעומת תהליך הכנת ריבה המכילה כ- 35% פרי, בו מרסקים או מועכים את הפרי תוך כדי הבישול ומתקבלת מחית אחידה ללא גושי פירות.

מעדן פרי של יד מרדכי מכיל רכיבי פרי בלבד (100% רכיבי פרי).

קיימות מספר אפשרויות תשלום: 1. כרטיס אשראי- ניתן לחלק ל-36 תשלומים ללא ריבית. 2. המחאות (צ'קים)–  ניתן לחלק ל-15 המחאות. דמי טיפול בסך 72₪. 3. מזומן- תשלום למתקין המגיע להתקנת המכשיר. 4. העברה בנקאית - העברה בנקאית לחשבון שטראוס מים עבור כל סכום המכשיר, טרם הגעת המתקין.

ניתן לראות את המכשירים במשרדי החברה, ברחוב יוני נתניהו 1 ג', אור יהודה.

בכל קניה, ובמיוחד כשמדובר בבריאות שלך, חשוב לך לדעת שאתה מקבל את הטוב ביותר. שטראוס מים עומדת בתקנים המחמירים ביותר, המבטיחים שתיהנה לא רק ממים באיכות הגבוהה ביותר אלא גם ממוצרים ומשירות מצוינים: 1. תו תקן ישראלי 1505 למערכות לטיפול במי שתייה, לשימוש ביתי- סינון וטיהור. משמעות התקן היא שמערכות הסינון והטיהור נבדקו והוסמכו, באופן תקופתי, במעבדות של מכון התקנים. 2. תו תקן 5452 בדיקת מוצרים הבאים במגע עם מי שתייה. תקן זה מגדיר דרישות לגבי התאמתם של מוצרים לשימוש במגע עם מי שתייה, בהתייחס להשפעתם על איכות המים. 3. הסמכה על פי ISO 9002 לניהול מערכת איכות לייצור, למכירה, להתקנה ולשירות. משמעותו של התקן היא שהחברה נבדקה והוסמכה, ועוברת מבדקי מעקב תקופתיים כל שישה חודשים, על ידי מכון התקנים הישראלי. 4. תקן WRAS- התקן הבריטי לחומרים המצויים בשימוש תוך טיפול במי השתייה. התקן מעיד שהמערכת כולה נבדקה ואין ריאקציות בין חומרים. הבדיקות מוודאות גם שלא מופרשים חומרים למים ושלא נוצרים טעמי לוואי. 5. תקן CE– תקן בטיחות על פי דרישות הקהילה האירופאית. תקן זה מאשר קיומן של בדיקות חשמליות ובדיקות יציבות, במטרה לבדוק את היבט הבטיחות. 6. תקן ROHS – תקן המאשר עמידה בהנחיית האיחוד האירופי ומבטיח כי במוצר (כולל ברכיביו) לא נעשה שימוש בחומרים מסוכנים לסביבה. * לרשימת התקנים המלאה, לחץ כאן

אם אתה יוצא לחופשה ומתכנן לא להשתמש במכשיר בפרק זמן שעולה על יממה, כדאי לנתק אותו, ולסגור את הברז המוביל מים למכשיר (הצינור יושב ליד נקודת המים וצורתו ידית או פרח). כשתשוב ותרצה להחזיר את המכשיר לשימוש, מומלץ שתבצע "שטיפה אוטומטית" (הוראות בספר מכשיר), פעולה שמיועדת לריקון המיכלים ולמילואם מחדש.

לאחר 30 דקות שלא השתמשת במכשיר, הוא יפסיק להרתיח את המים לטמפרטורה של 90 מעלות, וישמור על טמפרטורה של 60 מעלות (טמפרטורה זו מתאימה לשמירה על סביבה נקייה מחיידקים ולא נמוכה מידי כדי להגיע במהירות אידיאלית לטמפרטורת רתיחה) ובכך, יחסוך בחשמל. ניתן גם להגדיר מצב של חסכון באנרגיה במכשיר, אופציה המאפשרת כיבוי אוטומטי של מערכת החימום לאחר פרק זמן המוגדר באמצעות טיימר. הוראות לכיוון הטיימר נמצאות בחוברת תפעול המכשיר.

לרגל חגיגות 40 שנות חדשנות ומומחיות במים, תוכל כלקוח שטראוס מים ליהנות מהטבת Trade In מיוחדת! תוכל לשדרג את המכשיר שברשותך למכשיר מתקדם במחיר מצוין. לפרטים צור קשר בטלפון *6944

על ההמחאה תרשום כך: "שטראוס מים ו/או ישראכרט בע"מ" שים לב כי לא מדובר בשתי אפשרויות אלא יש לרשום את כל המשפט כולל "ו/או".

במידה ויש ברשותך מכשיר תמי 4 Primo, תמי 4 Family ותמי 4 תת-כיורי, מומלץ להיעזר במתקין מוסמך מטעמנו. לפני המעבר יש לנתק את המכשיר מנקודת המים ומנקודת החשמל ולהעבירו לדירה החדשה. לקוח הנמצא במסלול שירות ייהנה מהטבה של 50% הנחה על פעולת ההתקנה.

בכל מכשירי הברים קיים מנגנון לחסכון באנרגיה, המפחית ב-50% את צריכת החשמל. הנה פירוט צריכת החשמל במצבים שונים: מצב המתנה ללא צריכת המים מים חמים- גוף החימום מופעל במשך כשעה ביממה. צריכת החשמל הנה כ- 1.2KW/h ליממה (הספק גוף חימום - 1800 וואט) מים קרים- מערכת הקירור מופעלת במשך ארבע שעות ביממה. צריכת חשמל הינה כ-0.5KW/ H ליממה (הספק מדחס - 120 וואט) אלקטרוניקה- צריכת חשמל הינה כ- 0.4 KW x H ליממה. צריכת חשמל במצב המתנה הינה כ- 2.1KW/ H  ליממה. עלות יומית: 55 אגורות X 2.1KW/ H ליממה = 1.15₪ ליום עלות חודשית: כ-30₪ עלות שנתית: כ-400₪ סה"כ צריכת חשמל על פי כמות צריכת מים (המתנה כולל שימוש): לכל ליטר מים חמים תוספת צריכת חשמל של כ- 0.1KW/ H לכל ליטר מים קרים תוספת צריכת חשמל של כ- 0.08KW/H בהנחה שמוזגים כ-5 ליטר מים חמים + 5 ליטר מים קרים ביום תוספת צריכת החשמל = 0.5KW/H ליממה. 25 אגורות ליום + 1.15 אגורות ליום (מצב המתנה) = 1.40 אגורות ליום. 7.5₪ לחודש + 30₪ לחודש  >> מצב המתנה= 37.5₪ לחודש 90₪ לשנה + 400₪ לשנה (מצב המתנה) = 490₪ לשנה.

השוואה מול מכשירי חשמל אחרים: מקרר - צורך בממוצע (תלוי בנפח) 1.5 - 3.5 KW x H ליממה (60₪ בחודש( קומקום חשמלי - הרתחה פעם אחת של 1.5 ליטר מים - 0.2KW/ H  בהנחה שמרתיחים מים 10 פעמים ביום לשתיה של 0.5 ליטר כל פעם- בזבוז האנרגיה לחימום 10 ליטר מים הוא כ-KW/ H2 (עלות 1₪ ביום)

שטראוס מים השיקה ערכת עיצוב וחידוש ייחודית לשדרוג מראה התמי בר Family שלכם! פרטים נוספים כאן

בכדי לנקות את המכשיר מספיקים מטלית רכה ומים פושרים בלבד לגוף המכשיר, ומטלית יבשה לניקוי פנל ההפעלה. אל תנקה את המכשיר בעזרת חומרי ניקוי חריפים, נוזלי ניקוי מרוכזים, חומרים ממיסים או אביזרים העלולים לפגוע במעטפת המכשיר כגון סקוץ' או ברזלית. אל תשכח שהמכשיר מחובר לחשמל, לכן אין  להרטיב את גב המכשיר במים. לשמירה על הניקיון החיצוני של המכשיר, למניעת הצטברות אבנית ולשמירה על היגיינה באזור הפיה, מומלץ להשתמש ב"ערכת ניקוי וטיפוח של תמי 4". פרטים נוספים כאן

ניתן ליצור קשר עם מוקד שירות הלקוחות *6944 וכן לרכוש ישירות דרך חנות שטראוס מים שבמשרדי החברה- רחוב יוני נתניהו 1 ג', אור יהודה.

לאורך השנים ראינו שמעט מאוד לקוחות מתחרטים ומחזירים את המכשיר שרכשו. הם פשוט מרוצים! עם זאת, חשוב שתדע שאם מאיזושהי סיבה אתה מעוניים להחזיר את המכשיר שרכשת, אתה יכול. על מנת למנוע אי הבנות, כדאי שתדע:

  • את ההודעה על ביטול עסקה יש לבצע בדואר, בדוא"ל או בפקס
  • ניתן לבטל עסקה עד 14 ימים מקבלת המוצר או מסמך הגילוי, לפי המאוחר מביניהם
  • בעת ביטול עסקה עקב פגם או אי התאמה לא ייגבו כמובן דמי ביטול כלשהם, והמוצר יוחזר על חשבון החברה.
  • בעת ביטול עסקה שלא עקב פגם או אי התאמה ייגבו דמי ביטול מינימליים בשיעור 5% או 100₪, הסכום הנמוך מבין שניהם.
  • אנו מבקשים כי ככל שהדבר אפשרי, המוצר יוחזר באריזתו המקורית.

בביטול עסקת טרייד-אין לא יושב לך המכשיר שמסרת לנו, אלא יינתן לך מכשיר מחודש מאיכות ומרמה דומות

קבלת קהל: ימים א'- ה' 08:00 - 17:00, בכתובת: רח' יוני נתניהו 1ג' אזה"ת אור יהודה, 60376 מכירות: פעילות המוקד בימים א'- ד' 22:00-08:00, ביום ה' 08:00-17:00 וביום ו' 08:00-12:00 טלפון: 6944* מהמרכזיה יש לחייג: 1-222-6944 פקס: 03-5387649 דוא"ל: sales@tami4.co.il מוקד שירות: פעילות המוקד בימים א'- ה' 08:00-17:00 ביום ו' 08:00-12:00 טלפון: 6944* מהמרכזייה יש לחייג: 1-222-6944 פקס: 03-5387649 דוא"ל: service@tami4.co.il

שטראוס מים ומוצריה הינם ירוקים בהגדרתם, מעצם החיסכון בזיהום הסביבתי העצום שגורמים המים מינרלים מבקבוקים. בנוסף, אנחנו עומדים במגוון תקנים ירוקים בינלאומיים ומקפידים לאמץ את תקני איכות הסביבה העדכניים ביותר. קראו על כך כאן

המים במיכל המים החמים בברים שלנו מגיעים לנקודת רתיחה בדומה לפעולת קומקום חשמלי.

כמו כל מכשיר חשמלי, כדי לאפשר אוורור וקירור של המכשיר חשוב להשאיר מרווח של כ-10 ס"מ בין גב המכשיר לקיר. במידה והמכשיר מותקן בתוך נישה (Built in) יש לדאוג כי הנישה תהיה במידות המינימאליות הבאות: עבור מכשירי ה-family וה-classic: גובה- 35 ס"מ, עומק- 36 ס"מ ורוחב- 31 ס"מ עבור מכשיר ה-primo: גובה- 37 ס"מ, עומק 36 ס"מ ורוחב 31 ס"מ

מכשירי שטראוס מים פועלים על חשמל, על מנת להבטיח פעילות תקינה של תהליך הסינון והטיהור שמתבצע לשיפור איכות המים. לכן, מכשירינו, כמו מכשירים חשמליים אחרים, אינם מותרים לשימוש בשבת, לשומרי שבת.

אם נשארת באותו בנק או באותה חברת אשראי, ניתן לבצע את השינוי דרך חברת האשראי הישנה. אם החלפת גם חברת אשראי וגם בנק עליך לפנות לבנק החדש ולבצע גרירת עסקה.

אצל לקוחות במסלול שירות מתבצע חיוב אוטומטי, ולצידן, אתה נהנה גם מהטבות רבות

  • 20% הנחה קבועה על הסנן והנורה
  • 10% הנחה על המשלוח
  • אחריות במקרה של תקלה במכשיר (בכפוף לתנאי תעודת האחריות)
  • משלוח אוטומטי על פי מועדי ההחלפה הנדרשים

​למסלולי השירות השונים לחץ כאן

זיכוי מתבצע בתוך חודש ימים מיום הבקשה. במידה והתשלום בוצע בכרטיס אשראי, הזיכוי יעבור ישירות לכרטיס האשראי. במידה והתשלום בוצע באמצעות המחאה, הוראת קבע, חשבונית או מזומן הזיכוי יישלח בהמחאה נגדית. זיכוי שבוצע יופיע בפירוט חשבון כרטיס האשראי באינטרנט.

התדירות המומלצת על ידי תמי 4 (במכשירים: ברז תמי4, פמלי ופרימו) להחלפת מסנן היא כל שישה חודשים, ולנורה - כל שנה. החלפת מסנן חיי מסנן נקבעים לפי כמות הליטרים בהם המסנן עומד בביצועים המוצהרים המוגדרים על פי כל התקנים אליהם המסנן הוסמך. כמות הליטרים נקבעת ביחס לשימוש ממוצע תוך לקיחת מקדם ביטחון. על כן  מניסיוננו לאורך השנים מועדי החלפת המסנן נקבעו אחת לשישה חודשים. החלפת נורת UV נורת ה UV  תפקידה לבצע טיהור למים על ידי הקטנת העומס הבקטריאלי במים באמצעות פליטת קרינת UV. קרינה זו משפיעה על יצורים חיים על ידי פגיעה בDNA שלהם וביכולת ההתרבות שלהם. לאחר שנה עוצמת ההשפעה של הנורה יורדת. המשך שימוש בנורת UV שאינה מבצעת הקטנת עומס אופטימאלית עלולה לפגוע באיכות המים.

בשמחה! אנחנו מזמינים אותך להצטרף לשירות חשבונית במייל, וליהנות מגישה מהירה, זמינה ונוחה לכל המידע האישי שלך. להצטרפות

אנחנו בשטראוס מים מוכרים את מוצרינו בשיווק ישיר וללא סוכני מכירות, אך ניתן לקבל את כל פרטי המכירה ומענה לכל שאלה במוקד המכירות ובאתר האינטרנט שלנו. נוסף על כך,  מתקין החברה, המגיע להתקנת המכשיר החדש יעמוד לרשותך בכל שאלה ועניין, וגם אנחנו במוקד המכירות נשמח לעזור. ליצירת קשר

בר המים שלנו המיועד לעסקים, מעוצב ומתוכנן כך שיאפשר נגישות ונוחות הפעלה מקסימאלית. בלחיצת כפתור, הכוס מתמלאת במים קרים או חמים, צלולים וטעימים. בר מים מספק מי שתייה ללא הגבלה, כך שתמיד יש מים זמינים להגשה לאורחים וללקוחות, להכנת תה בחורף או לשתיה קרה בקיץ. אין צורך להתעסק במיכלים, בהזמנות או בשליחים.

התקנת מכשיר הבר מבוצעת על ידי מתקינים מטעם שטראוס מים שהוסמכו והוכשרו לביצוע ההתקנות. ההתקנה אינה דורשת מקום רב או הכנות מוקדמות. דרישות ההתקנה כוללות מרחק מינימאלי מהכיריים של 30 ס"מ ומרחק מקסימאלי מנקודת מים של 15 מטר. התקנה בדירה עם מטבח קיים:

  1. ביצוע ההתקנה בבית הלקוח מבוצע לרוב על ידי קידוח בארונות בקוטר 8 מ"מ (קוטר של עיפרון) בחלק הפנימי של הארון (הצמוד לדיקט), כשאת הצינור מקבעים באמצעות אטבים.
  2. ברוב המקרים קיימת האפשרות שיבוצע קידוח בשיש בקוטר 10 מ"מ באמצעות מקדח יהלום.
  3. קיימות אפשרויות התקנה ללא קידוח בארונות - למשל במקרה שצוקל ארון המטבח (קורה תחתית) נשלף, ונקודת המים ממוקמת מאחוריי מקרר קיוסק.

במקרה שהדירה בשיפוץ והמטבח עוד לא הותקן, ישנם כמה דברים שאפשר ליישם טרם ההתקנה:

  1. להעביר צינור השחלה (מריכף) מנקודת מיקום המכשיר לנקודת המים.
  2. להתקין נקודת מים ע"י בעל מקצוע במיקום שלו יועד המכשיר עם יציאה של ברז "ניל 1/2 ל-3/8".
  3. קיימת גם אפשרות לרכוש את צינור המים 8 מ"מ מאושר מזון במשרדי החברה באור יהודה ולבצע הכנה להתקנה.

מחירי המוצרים משתנים מעת לעת, ואנו ממליצים לבדוק את המחירים טרם הרכישה. יש אצלנו בשטראוס מים מספר מסלולי רכישה, ומומלץ ליצור קשר עם מוקד המכירות, כך שנוכל להתאים לך את הפתרון הטוב ביותר. כאן ניתן ליצור קשר

איכות המים: שיטות הסינון והטיהור בכל הברים זהות, כך שאיכות המים הינה הגבוהה ביותר, בהתאם לתו התקן 1505 שיש למכשירי תמי4. טמפרטורת המים: בשני הברים תוכלו להנות ממים רותחים, קרים וממים בטמפרטורת החדר. (MIX) כוס מדודה: בכל הברים תקבל את האפשרות למזוג כוס מדודה וליטר מים

ההבדלים בין המכשירים: הפונקציות בין שני הברים זהות, אך במכשיר ה-Primo הן מתקדמות יותר: עיצוב חדשני, חימום המים מהיר יותר, זרימת המים הקרים מהירה יותר, מזיגת ליטר במכשיר ה-Primo מתבצעת באמצעות כפתור ייחודי למזיגה מהירה בלחיצה אחת קצרה, מבנה המכשיר עוצב כך שהוא מתאים במיוחד גם למזיגה של בקבוקים וקנקנים.

יש אצלנו בשטראוס מים מספר מסלולי רכישה, ומומלץ ליצור קשר עם מוקד המכירות, כך שנוכל להתאים לך את הפתרון הטוב ביותר. כאן ניתן ליצור קשר

במקרים בהם משרד הבריאות או הרשויות המוסמכות מדווחות על מחדל תברואתי יש להישמע להוראות ולהתנהג בהתאם לאמור באתר משרד הבריאות. לאחר שהוסר המחדל התברואתי עפ"י הודעות משרד הבריאות ו/או הרשויות המוסמכות יש להזרים מים מהמכשיר-2 דקות מהמים החמים ו- 2 דקות מהמים הקרים.

מכשירי החברה מגיעים לרתיחה מלאה באמצעות כפתור ה-Extra Hot, ומחליפים בנוחיות יתרה את פעולת רתיחת הקומקום. לגבי מתן מים לתינוקות עד גיל שנה, אנו ממליצים להתייעץ עם משרד הבריאות או טיפת חלב בנושא, שכן הם בעלי הסמכות להדריך הורים לתינוקות.

במדינת ישראל יש הפלרה של המים על ידי הרשויות המקומיות. מכשירי שטראוס מים אינם משנים את הרכב המינרלים במים, לרבות שימור רמת הפלואור המקורית. ההפלרה שבמים נשמרת במלואה. למידע נוסף בנושא הפלואור, מומלץ להיכנס לאתר משרד הבריאות.

מיכל מים החמים שלנו מיוצר בכל דגמי הברים (Family, Classic, Primo והברים העסקיים החדשים) מחומר הקרוי פוליפרופילן. חומר זה אינו מפריש חומרים כימיים למים, לרבות ביסיפנול A.

סיליפוס הוא פוספט, הנראה כמו גבישי מלח גסים מאוד. הסיליפוס קיים בכל מכשיר המכיל בתוכו מערכת חימום (Family, Classic, Primo, ברים עסקיים), ותפקידו לצמצם את היווצרות האבנית שכתוצאה מפעולת גוף החימום. אנחנו בשטראוס מים משתמשים בפוליפוספט סיליפוס במכשירים הכוללים פונקצית חימום (Family, Classic, Primo, וברים עסקיים). מטרת השימוש בחומר היא צמצום כמות האבנית הנוצרת במיכל המים החמים. במדינת ישראל אין תקן המגביל שימוש בסיליפוס (מלחי פוספט) במי השתייה, אך במספר מדינות באירופה החלו ליישם תקנים בנושא השימוש בסיליפוס. הכמות המותרת (של הפרשת מלחי פוספט) על פי תקנים אלו הינה 10-15 מ"ג לליטר. מבדיקות שבוצעו במקרי הקיצון נמצא כי במכשירי שטראוס מים הכמות לא עולה על 0.36 מ"ג לליטר- כלומר כמות קטנה בהרבה (כמעט שני סדרי גודל מלאים) מהכמות שמתיר התקן. כדאי שתדעו כי מלחי פוספט נמצאים במקורות מזון רבים, לדוגמא: בקוקה קולה יש כמות של כ- 156 מג"ל, ובפפסי קולה יש כ- 153 מג"ל. כמות זו גדולה פי כ- 1000 מכמות מלחי הפוספט המצויה במים החמים. המים קרים במכשירי שטראוס מים אינם מכילים מלחי פוספט כלל

במים מינרלים בבקבוקים ובמים מינרלים במתקנים ביתיים אין פלואוריד כלל. תינוקות הניזונים מתמ"ל בלבד המוכנים על בסיס מים מינרלים, מצויים בסיכון למחסור בפלואוריד

המים המופקים ממתקני שטראוס מים הם מי ברז ממקורות המים, שעוברים תהליך של סינון וטיהור קפדני ומגיעים ללקוח ללא כלור וללא ומזהמים, אך עם כל המינרלים הטבעיים. מים מינרלים הם מים הנשאבים ישירות מבארות, ללא כל סינון וטיהור, ומבוקבקים ישירות לבקבוקי פלסטיק.

כל מי השתייה, גם מי ברז וגם אלו הקרויים "מים מינרלים" מכילים ביסודם את אותם המלחים, בהרכבים ובריכוזים התלויים בסביבה בה הם זורמים. המים הינם "ממיס אוניברסלי", והם סוחפים עמם מינרלים שונים מהסלעים עמם הם באים במגע במקורות הטבעיים שלהם, וכך נקבעת איכותם הטבעית. כשני שלישים מפני כדור הארץ מכוסים במים במעטפת, הקרויה הידרוספירה - שהינה אחת מתוך ארבע קליפות כדוריות העוטפות את כדור הארץ. מתוך רכיביה של ההידרוספירה, המים הראויים לשימוש האדם הם המים העיליים, המצויים על פני היבשות, ומי התהום, המצויים בסלעים תחת היבשה. ומה בישראל? - בבחינה אקראית של ריכוזי מינרלים בבארות הנמצאות בפיקוח משרד הבריאות, ומהשוואת ריכוזי המינרלים במים "מינרלים", נראה כי הריכוזים דומים וכי גם אלה וגם אלה מספקים כמות מזערית מזו הנדרשת לגוף בהשוואה לכמות המינרלים המתקבלת ממזון.

טכנולוגיית ה- U.V הינה טכנולוגיה מובילה בארץ ובעולם לטיפול ולטיהור מי השתייה. הטכנולוגיה בטוחה לחלוטין לשימוש ואינה משנה את הרכב המים. בנוסף, מערכת ה-U.V נמצאת בתוך מיכל סגור וכמובן שלא קיימת חשיפה לך כמשתמש במכשיר.

סנן הפחם מרחיק גופים זרים כגון לכלוך וחלודה, סופח ריחות וטעמי לוואי, ומסלק למעלה מ-90 אחוז מהכלור המצוי במי השתייה, והנורה מבטיחה מים נקיים מחיידקים. המים בשטראוס מים עוברים תהליך סינון וטיהור בן 2 שלבים:

  1. סינון באמצעות פחם פעיל שכולל סינון פיזי: עצירת חלקיקים (כגון חול, חלודה ואבנים קטנטנות) באופן פיזי על ידי "רשת", וסינון כימי: סינון באמצעות פחם פעיל, המשפר את טעמם ואיכותם של המים, סופח את הכלור ומעלים טעמי לוואי וריחות.
  2. טיהור על ידי נורת UV (תאורה אולטרה-סגולה) שמסייעת בהקטנת העומס הבקטריאלי במים. הנורה מפיקה אורך גל בטווח שאינו מאפשר לחיידקים להמשיך את מעגל חייהם

הפלואור במי השתייה חשוב והכרחי מאוד לבריאות השיניים אצל ילדים ותינוקות. מכשירי שטראוס מים שומרים את המינרלים הנמצאים במים לרבות הפלואור המצוי במי השתייה.

נורת ה-UV (תאורה אולטרה סגולה), מסייעת בהקטנת העומס הבקטריאלי במים. תאורת ה-UV במכשירי שטראוס מים הינה תאורה באורך גל מסוים. לאורכו של הגל השפעה על יצורים חיים, וככל שאורך הגל קטן יותר כך הפגיעה חמורה יותר. הנורה הנמצאת במכשירים שלנו הינה בעלת עוצמת קרן בה חיידקים אינם יכולים להתרבות. יתרונה הגדול של השיטה הוא ביעילות ובמהירות הפגיעה בחיידקים. קרא עוד על טכנולוגיות סינון

הרחקת כלור וחומרים אורגנים נעשית באופן יעיל על ידי פחם פעיל כפונקציה של זמן, מגע ועכירות. שילוב נכון של חלקיקים בגדלים שונים יאפשר ספיחה של טווח מזהמים גדול. זהו תהליך חשוב במטהרי מים ובמסנן מים, וחלק חשוב מברי המים של שטראוס מים. עוד על פחם פעיל ניתן לקרוא כאן

אבנית הינה התגבשות של מינרלים טבעיים (סידן ומגנזיום). אלו מינרלים הנמצאים בתוך המים דרך קבע, ובעת החימום, מתגבשים והופכים לחומר הנראה לעין. הסידן והמגנזיום הינם מינרלים בריאים וחשובים לגוף, והיום כבר מוכח מדעית כי מים המועשרים בסידן ומגנזיום (נגזרות האבנית) טובים לבריאות. מכשירי שטראוס מים אינם מסננים את המינרלים החיוניים לגוף, ובתוכם את הסידן והמגנזיום, ולכן אינם מטפלים באבנית הנראית לאחר ההרתחה.

מסנן הפחם הפעיל סופח כלור, מרחיק גופים זרים (כגון חול וחלודה) ומונע ריחות וטעמי לוואי המצויים במי השתייה. לכן על מנת להבטיח את איכות וצלילות מי השתיה , חשוב להחליפו כל חצי שנה. בנורה, נובע הבלאי משעות עבודה ומכמות ההפעלות (בעת לחיצה על לחצני המזיגה). עם חלוף הזמן קיימת ירידה הדרגתית בעוצמת הקרינה. לעתים הנורה דולקת, אך עוצמתה אינה חזקה מספיק, והפחתת העומס הבקטריאלי אינה מתבצעת באופן אופטימלי.

כאשר אתה במסלול שרות, החלפים נשלחים אליך באופן אוטומטי בהתאם למועדי ההחלפה הנדרשים. הם מגיעים באמצעות שליח עד ה-10 לחודש. ניסיון המסירה הראשון של החבילה מתבצע ללא תאום מראש. במידה ולא התבצעה מסירה כיון שלא היית בבית, יתבצע תיאום מסירה טלפוני על ידי רשות הדואר

לא מצאתם תשובה לשאלה שלכם? צרו איתנו קשר