Sabra

שלום, אנחנו סברה

והמשימה שלנו היא להביא טעמים שונים לשולחן שלכם ממשפחת המטבלים והממרחים שלנו. אנחנו מתחילים במתכונים אותנטיים, ומשתמשים בחומרים טריים ליצירת מוצרי גורמה שמביאים את טעם העולם לחיי היומיום.

לטבול את החיים במלואם

יש לנו עולם מלא בטעמים, וסברה מזמינה אתכם להתנסות בו- טבילה במטבל אחר כל פעם. ההשראה של סברה מגיעה מטעמים ברחבי העולם. המטבלים האותנטיים של סברה עשויים מהחומרים הטריים ביותר ומתבלינים טעימים.

משפחת המוצרים
חומוס

חומוס

Classic Hummus
Tahini Hummus
Asian Fusion Garden Hummus
Basil Pesto Hummus
Chipotle Hummus
Greek Olive Hummus
Jalapenio Hummus
Luscious Lemon Hummus
Roasted Garlic Hummus
Roasted Pine Nut Hummus
Roasted Red Pepper Hummus
Southwest Garden Hummus
Spinach and Artichoke Hummus
Sun Dried Tomato Hummus
Supremely Spicy Hummus
Tuscan Garden Hummus
מטבלים צמחוניים

מטבלים צמחוניים

Onion Veggie Dip
Cucumber & Dill Greek Yogurt Style Vegetable Dip
סלסות

סלסות

Bruschetta
Homestyle Salsa - Mild
Homestyle Salsa - Medium
Mango Peach Salsa
Chunky Pico De Gallo Salsa
Roasted Garlic Salsa
Southwestern Style Salsa
גוואקמולי

גוואקמולי

Classic Guacamole
Spicy Guacamole
סלטים ים תיכוניים

סלטים ים תיכוניים

Babaganoush
Caponata
Grilled Eggplant
Moroccan Matbucha
Spanish Eggplant
Turkish Salad
Vegetarian Liver
מנות אישיות

מנות אישיות

Southwest Hummus
Basil & Pesto
Buffalo Style Hummus
Greek Olive Hummus
Tuscan Herbs
Classic
Roasted Garlic
Roasted Red Pepper
Hummus ToGo Pepper
היסטוריה
1986
סברה מוקמת
סברה נוסדה ע"י יהודה פרל בקווינס שבניו יורק. הייעוד הראשוני היה להביא את המטבח הים תיכוני הטעים והבריא לחיי היומיום של אנשים – חומוס, ממרחי חצילים, ותוספות צמחוניות..
2005
באמריקה מנגבים חומוס
שטראוס נכנסה לשוק המזון בצפון אמריקה עם חתימה על הסכם שותפות, במסגרתו רכשה 51% מחברת הסלטים והמטבלים הים תיכוניים האמריקאית סברה, כנדבך נוסף במימוש אסטרטגיית ההתרחבות הבינלאומית של הקבוצה. שטראוס מביאה לעסק ידע וגישה שיווקית המאפשרים הצמחה של המותג והקטגוריה כולה.
2006
רכישת קרוסל
שטראוס רכשה באמצעות חברת הבת "סלטי סברה" את חברת קרוסל, השוכנת בניו יורק ומתמחה בקטגוריית המטבלים החלביים.
2008
פפסיקו מצטרפת כשותפה למהפכת החומוס
שטראוס חותמת על שותפות של 50-50 עם פפסיקו, לפיתוח, ייצור ומכירת ממרחים ומטבלים מצוננים בארצות הברית וקנדה, באמצעות חברת סברה בארה"ב. ההסכם הביא את החומוס, החצילים, הממרחים והמטבלים המזרח תיכוניים מישראל, היישר אל המדפים של המרכולים המובילים בארה"ב ואל הצרכן האמריקאי.
2010
מפעל הסלטים הגדול והמתקדם בעולם הוקם בווירג'יניה
ת שטראוס חונכת את מפעל הסלטים הגדול והמתקדם בעולם של חברת סברה, פרי השותפות של שטראוס עם פפסיקו – פריטו ליי. המפעל, שהוקם בהשקעה של 70 מיליון דולר, הוא מפעל ירוק אשר קיבל את אישורי המשרד לאיכות הסביבה האמריקאי ונחשב למפעל החומוס הגדול והמתקדם בעולם.
2012
הקמת "מרכז מצוינות" למחקר ופיתוח בתחום הסלטים והחומוס בווירג'יניה
רך בנוכחות מושל וירג'יניה, בוב מקדונל, יו"ר קבוצת שטראוס, עופרה שטראוס, מנכ"ל סברה, רונן זוהר, ובנוכחות מנהלים בכירים נוספים מחברת סברה ופפסיקו, הונחה אבן הפינה במרכז המצוינות למחקר ופיתוח בתחום הסלטים והחומוס בווירג'יניה.
2013
סברה מובילה את שוק החומוס בארה"ב
באותה שנה, סברה משיקה "מרכז מצוינות" למחקר ופיתוח בתחום הסלטים והחומוס בווירג'יניה