פיתה קראנצ'

פיתה קראנצ' – טעים לאללה.

 הסיפור של פיתה קראנצ', מתחיל, איך לא... באמריקה...סטייסי מדיסון, החלה למכור סנדוויצ'ים בפיתה בבוסטון שבארה"ב.

כדי לשמר את הלקוחות שהמתינו בתור (ולא לזרוק אוכל), היא חילקה להם את שאריות הפיתה, שאותן תיבלה ואפתה בתנור.

שנתיים אחרי, סטייסי מכרה את העסק המצליח שנולד מהשאריות לתאגיד הבינלאומי פפסיקו.

ובישראל?

עלית פיתה קראנצ' עשתה עלייה בסוף 2013 כדי לשדרג לכם את הארוחה. הרי אצל כולנו ארוחת הערב נראית אותו הדבר: שוב סלטים, גבינות, ביצים וירקות טריים... אבל איך אפשר להפוך את הארוחה ליותר מעניינת?

פיתה קראנצ' מביאה את השדרוג לארוחת הערב, כי מה ששמים על השולחן קובע כמה הארוחה תצליח. כל אחד משתמש בפיתה קראנצ' איך שמתאים לו  - טובל, מעמיס, מנגב או אוכל מהצלחת.

מוצר אחד – כל כך הרבה כיף וטעם.

מגוון המוצרים

עיעטעא ויט ון טןוטו וט פון
טבעי
זעתר
בצל
חיטה מלאה
ים תיכוני